Over ons

Je thuis en veilig voelen dat is de basis van de B’engeltjes.

Je thuis en veilig voelen dat is de basis van de B’engeltjes. Zowel voor de kinderen maar ook voor de ouders. Hoe het eruit ziet, wat we doen en wie er bij ons werken straalt dit uit. Doordat we kleinschalige opvang bieden is ook ons team klein. Allemaal betrokken, professionele leidsters.

Kinderdagverblijf

Het dagelijks runnen van een kinderdagverblijf vinden wij écht een cadeautje. wij hebben een duidelijke visie en door die in de praktijk te vertalen en het resultaat te zien bij de kinderen, maakt ons blij.We doen het echt samen met het team. Bewaking van de kwaliteit, zorg dat iedereen happy is.

Het oudercontact vinden wij erg belangrijk en leuk. Graag willen wij weten wat de feedback is, wat ouders belangrijk vinden en hoe het gaat met hun kinderen.

Ons grootste compliment? Dat we aan het einde van de dag hoor dat een kindje eigenlijk niet naar huis wil!

KDV de Bengeltjes Utrecht

Chayenn
pedagogisch medewerker

Hoe mooi is je werk als je eindeloos kan knuffelen met de kinderen, aandacht geven aan hun ontwikkeling en ze dingen laten ontdekken en leren.

Door de kleinschaligheid is er veel meer zicht en aandacht voor de kinderen, wat het werken op de B’engeltjes fijn maakt. We kijken naar hun behoefte en bieden daar activiteiten op aan. We volgen dus echt de ontwikkelingen van de kinderen.

Met mijn geduld én energie geniet ik zelf het aller meest van het meedoen in het fantasiespel van de kinderen. Vrolijke kinderen en hun zien genieten geeft mij een glimlach op mijn gezicht.

KDV de Bengeltjes Utrecht

Linda
pedagogisch medewerker

Geen dag is hetzelfde, heerlijk vind ik dat. Ik ben er onvoorwaardelijk voor de kinderen. Ik zie ze echt staan waardoor ze zich in vertrouwen en veilig kunnen ontwikkelen. Kortom voor mij geldt: Wat is er nou leuker dan met kinderen te werken?

Door de kleinschalige opvang is het bij de B’engeltjes mogelijk om alle kinderen dat beetje extra aandacht te geven. Niet alleen voor degene die er het hardst om vragen. We kijken naar het kind als individu. Hun persoonlijke ontwikkeling is leidend. Ik zo word blij als ik die gelukkige en trotse koppies zie als ze iets lukt, lekker kunnen ravotten, buiten spelen, of even knuffelen en tijd om een boekje te lezen. Op de B’engeltjes is iedere dag weer een nieuw feestje!

KDV de Bengeltjes Utrecht

Diana
pedagogisch medewerker

Als ouder geef je ons het volledige vertrouwen om voor je kind te zorgen, dat vind ik het mooie aan het werken in de kinderopvang.

Er is hier een goede en fijne band met de ouders, kinderen en de collega’s onderling.

De kleinschaligheid van B’engeltjes draagt daar zeker aan bij. Als leidsters ondersteunen wij de ontwikkelingen van de kinderen. Ieder kind is uniek en ontwikkeld zich op zijn eigen tempo. Ik help daarbij. Ik daag ze uit en ben er onvoorwaardelijk voor ze. Lekker samen spelen en de fantasie die de kinderen in hun spel leggen. Of ze nu klein of groot zijn. Prachtig vind ik dat.

Pedagogisch coach

Wij stellen hoge eisen aan vakbekwaamheid van de leidsters, de indeling en inrichting van de opvangruimte. Uiteraard volgen we de wettelijke richtlijnen voor gezondheid, hygiëne en veiligheid.

Vanuit dat gedachtengoed investeren wij consequent en gestructureerd met het team in de pedagogische kwaliteit van de opvang. Om dat waar te kunnen maken, worden alle leidsters begeleid door een externe coach. Het pedagogisch beleidsplan is de basis van ons dagelijks handelen en zorgt voor een eenduidige aanpak. Het plan biedt leidsters steun bij hun dagelijkse werk en geeft huidige en toekomstige ouders inzicht in de wijze van werken bij de opvang die wij bieden.

Inschrijven

Wil jij je kindje bij ons laten spelen?

Contact

Kinderdagverblijf De ‘B’engeltjes
Wittevrouwensingel 41
3581 GD Utrecht
06 -55806865
info@kdv-debengeltjes.nl

Route