Inrichting & materiaal

Gezellig en sfeervol ingericht

Onze groep is gezellig en sfeervol ingericht en voelt aan als een huiskamer. Wij hebben verschillende hoekjes gecreëerd waar de kinderen uitgedaagd worden in hun spel en beleving. Wij werken kindvolgend en vinden het belangrijk dat de kinderen worden uitgedaagd in hun spel. Daarom bieden wij ook ontwikkelingsgericht speelgoed aan voor verschillende leeftijden. Ruimtes kunnen we dan afsluiten waardoor iedereen in zijn eigen spel blijft.

Het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen en basistinten in de inrichting creëert een gezellige en huiselijke sfeer die hieraan bijdraagt.

Ook maken we gebruik van duurzame speelmaterialen. Hiervoor hebben we een speelgoed abonnement waarbij wij maandelijks nieuw speelgoed krijgen. Zo blijven wij de kinderen verassen en uitdagen. Wat is er nou leuker dan iedere maand ‘nieuw’ speelgoed?

Babyhoekje

In het babyhoekje staat speelgoed en kindermeubilair dat de ontwikkeling stimuleert. Spiegels en deurtjes om te ontdekken, een klimrek voor de motorische ontwikkeling en verschillende zachte en harde materialen om de ontwikkeling van de tast te stimuleren.

Inschrijven

Wil jij je kindje bij ons laten spelen?

Contact

Kinderdagverblijf De ‘B’engeltjes
Wittevrouwensingel 41
3581 GD Utrecht
06 -55806865
info@kdv-debengeltjes.nl

Route